Diyarbakır Lice'de 10 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Diyarbakır Lice'de 10 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'ın Lice'de terör örgütünün üst düzey yöneticilerini etkisiz hale getirmek için 10 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Lice ilçesinde dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten aralarında üst düzey örgüt yöneticilerin de bulunduğu değerlendirilen bölücü terör örgütü mensuplarını ve işbirlikçilerini etkisiz hale getirmek, sığınak, barınak, depo alanlarını ve uçaksavar mevzilerini tahrip etmek ve malzemeleri ele geçirmek maksadıyla operasyon düzenlenecektir. Operasyon icra edilen bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla 10 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildiği duyuruldu.

İŞTE YASAK İLAN EDİLEN 10 MAHALLE

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, bölücü terör örgütüne yönelik gerçekleştirilecek operasyon nedeniyle Lice ilçesine bağlı Üçdamlar, Güldiken, Yaprakköy, Yorulmaz, Kılıçlı, Bayırlı, Yünlüce, Gürbeyli ve Baharlar mahallelerinde bugün saat 10.30'dan itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği duyurulmuştu. Valilikten yapılan düzeltmede, yasaklı mahalle sayısının 10'a yükseldiği, Akçabudak Mahallesi'nin de yasak kapsamına alındığı belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...