Numan Kurtulmuş'tan Muhammed Ali paylaşımı

Düzenleyen:
Numan Kurtulmuş'tan Muhammed Ali paylaşımı

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, hayatını kaybeden dünyaca ünlü boksör Muhammed Ali hakkında resmi twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 74 yaşında hayata gözlerini yuman efsane boksör Muhammed Ali için resmi twitter hesabından "İslam dünyasının başı sağ olsun" diyerek paylaşımda bulundu.

"ALLAHTAN RAHMET DİLERİM"

Kurtulmuş twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Vefat ettiği haberini aldığımız dünya boks tarihinin en büyük şampiyonu Muhammed Ali'ye Allah'tan rahmet dilerim." ifadelerini kullandı.

Numan Kurtulmuş'tan Muhammed Ali paylaşımı

"MUHAMMED ALİ İÇİN UYKUSUZ KALDIĞIMIZ GÜNLER OLDU"

Kurtulmuş, "Muhammed Ali'nin bizim kuşağımız için ayrı bir önemi vardır. Muhammed Ali'nin müsabakalarını izlemek için uykusuz kaldığımız günler olmuştur. Kimliğiyle, başarılarıyla ve duruşuyla tüm dünya müslümanlarının 'Güçlü' sesi olan bir dünya yıldızıydı Muhammed Ali." yorumunda bulundu.

"İSLAM DÜNYASININ BAŞI SAĞ OLSUN"

Numan Kurtulmuş, "ABD'de yaşayan müslümanlar içinde çok önemli bir isimdi. İslam dünyasının başı sağolsun. Bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Numan Kurtulmuş'tan Muhammed Ali paylaşımı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...