Beşiktaş'a bedavaya Balotelli!

Düzenleyen:
Beşiktaş'a bedavaya Balotelli!

SPOR Haberleri

Ünlü menajer Mino Raiola, Milan'da kiralık olarak oynayan Gana asıllı İtalyan millî futbolcu Mario Balotelli'yi, bonservis bedeli olmadan Beşiktaş'a getirebileceğini belirtti.

Beşiktaş'ta Mario Gomez'in takımda kalıp kalmayacağı sorusu hala yanıt bulamazken, tedbir amaçlı B planı hazırlayan yönetime sürpriz bir teklif geldi. Kiralık oynadığı Milan'dan Liverpool'a dönen ancak İngiliz ekibinin kadroda düşünmediği Mario Balotelli, oldukça cazip şartlarda Beşiktaş'a önerildi.

MENAJERİ ÖNERDİ

Menajeri Mino Raiola, önceki gün siyah-beyazlı kulübün kapısını çalarak Liverpool'la anlaştığını, İtalyan golcüyü bonservis bedeli olmadan getirebileceğini belirtti.

ORMAN, DEĞERLENDİRECEK

Raiola tek şart olarak Balotelli'nin bir sonraki satışından yüzde 25 pay istedi. Daha önce Beşiktaş'a önerildiğinde Balotelli'ye soğuk bakan başkan Fikret Orman bu kez teklifi düşünmeye değer buldu.

''UĞRAŞMAYA DEĞER Mİ ?''

Orman, Balotelli konusunda Şenol Güneş'e güveniyor. Geçen sezon Gomez'in adeta küllerinden doğmasını sağlayan Güneş'in, Balotelli'yi de yeniden parlatabileceğini düşünen Orman, tecrübeli hocaya "Gomez giderse Balotelli'ye ne dersin? Uğraşmaya değer mi?" diye soracak.


Kaynak: Fotomaç

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...