Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Millilerden benzersiz rekor!

Düzenleyen:
Millilerden benzersiz rekor!

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, ''Bir istatistik var ki bugüne kadar Türkiye A Milli Takımı olarak önceki dönemlerde hiç bu rakama ulaşılmamış. 15 maçta kalemizde 9 gol görmüşüz. Bu başarının 1923'ten beri eşi yok'' dedi.

13 maçlık yenilmezlik serisi İngiltere ile oynanan hazırlık maçında 'ofsayt' golüne kurban veren A Milli Takım aslında bu kez tarihte hiç rastlanılmamış bir istatistiğe imza attı.

SAVUNMA ZAFİYETİNE SON VERİLDİ

Hürriyet Gazetesinin haberine göre; Herkesin gözünden kaçan tarihi rekora dikkat çeken Terim, öğrencilerinden Fransa'da en iyisini yapmalarını istedi.Türkiye'nin uzun yıllardır çektiği takım savunması zafiyetine de son verdikleri için mutlu olan Fatih Terim, oyuncularına da şunları söyledi:

' 'FRANSA'DA DAHA iYiSiNi YAPABiLiRiZ''

"Bir istatistik var ki bugüne kadar Türkiye A Milli Takımı olarak önceki dönemlerde hiç bu rakama ulaşılmamış. 15 maçta kalemizde 9 gol görmüşüz. Bu başarının 1923'ten beri eşi yok. Bazı eksikleri de ortadan kaldırdık. Hakkını verelim. Yan top zafiyeti denirdi. Şimdi biz rakiplere bunu yaşatıyoruz. Türkiye A Milli Takım tarihinde imza atılan en iyi istatistik. Bunu da siz başardınız. Bu takım başardı. Fransa'da daha iyisini yapabiliriz."

Takımını Fransa'ya hazırlayan Terim bu başarılı istatistiği örnek göstererek takımını dev turnuvaya motive etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...