Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

A Milli Takıma büyük jest

Düzenleyen:
A Milli Takıma büyük jest

SPOR Haberleri

Türk Hava Yolları, Fransa EURO 2016 öncesi son hazırlık maçı için Slovenya'ya gitmeye hazırlanan A Milli Futbol Takımı oyuncularına, büyük jestler yaparak uğurladı.

Kırmızı halı yanında bekleyen 50'nin üzerinde kabin ve kokpit ekibinin ortasında ilerleyen milli takım oyuncularına, özel bir de mektup verildi. Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ilk resmi havayolu sponsoru ve A Milli Futbol takımının ana sponsoru olan THY, EURO 2016 hazırlıkları çerçevesinde futbolculara jest yaptı.

MEKTUP TAKDİM EDİLDİ

Slovenya'ya uğurlamadan önce apronda milli takım için özel hazırlanmış uçağın önüne platform konuldu. Uğurlama programında milli takım oyuncularına, özel giydirilmiş Boeing 737 uçağının beklediği alanda uçuş kartları takdim edildi.Milli takım oyunculaırına kartların yanında bir de mektup verildi. Mektupta, takıma duyulan büyük inancın ifade eden bir yazı olduğu öğrenildi.

KIRMIZI HALIDA KABİN MEMURLARI KARŞILADI

Uçağın bulunduğu alana getirilen milli takım oyuncuları için, her iki tarafında 50'den fazla kabin memuru ve kokpit ekibini hazır bulundu. Kırmızı halıda karşılanan milliler, uçağın önünde fotoğraf çektirdi. Etkinliğin ardından uçağa geçiş yapan milli takım, THY ekibinin alkışlarıyla uğurlandı. Kaptan pilotun kokpit camında Türk bayrağını sallaması sonrasında uçak, Ljubljana'ya havalandı.

'ANA MENÜ' SÜRPRİZİ HAZIRLANMIŞTI

THY'den yapılan açıklamada şu bilgilere ver verildi: "A Milli Takıma tüm ülke, tek yürek halinde verilen desteği hissettirmek ve motivasyonlarını daha da yükseltmek amacıyla çektiği 'Kaptanınız Konuşuyor' reklam filminin yanı sıra; oyuncuları son derece duygulandıran keyifli bir çalışmaya bu kez anneleriyle işbirliği yaparak imza atmış ve onlara Anneler Günü'nde 'Ana Menü' sürprizini hazırlamıştı.

UÇAK ÖZEL OLARAK GİYDİRİLDİ

Bunlara ek olarak, milli takım teknik direktörü Fatih Terim ve futbolcuların yüzleri ile özel tasarlanmış bir uçağı da giydiren milli havayolu, bugüne dek daima yanında olduğu A Milli takımımızı şampiyona süresince oynayacakları tüm müsabakalara taşıyarak, engin desteğini bu noktada da sergilemiş olacak."

A Milli Takıma büyük jest

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...