Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dibi tutmasın diye salladığı düdüklü tencere yüzüne patladı

Düzenleyen:
Dibi tutmasın diye salladığı düdüklü tencere yüzüne patladı

YAŞAM Haberleri

Erzurum'da, yemek yaparken "dibi tutmasın" diye salladığı düdüklü tencerenin patlamasıyla yüzü ve vücudunda yanıklar oluşan 26 yaşındaki Aygül Sökmen, olayın etkisinden kurtulamıyor.

İstanbul'dan 9 ay önce Erzurum'a gelin gelen Sökmen, geçen hafta Şükrüpaşa Mahallesi'ndeki evinde yemek pişirirken "dibi tutmasın" diye havası boşalmamış düdüklü tencereyi salladı. Tencerenin patlamasıyla Sökmen'in yüzünün büyük bölümü ve vücudunun bir kısmında yanıklar oluştu.

KOMŞULAR AMBULANS ÇAĞIRDI

Patlama sesini ve Sökmen'in çığlıklarını duyan komşuları, 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi. Sökmen, evdeki ilk müdahalenin ardından Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Dibi tutmasın diye salladığı düdüklü tencere yüzüne patladı

"DİBİ TUTMASIN DİYE SALLADIM"

Aygül Sökmen, patlamanın tencereyi sallamasıyla meydana geldiğini söyledi.

Yaşadığı korkuyu unutamadığını anlatan Sökmen, "Düdüklü tencere kaynıyordu. Dibi tutmasın diye sallayayım dedim. O esnada tencere yüzüme patladı. Sonrasında bağırdığımı duyan komşularım geldi. Ambulansı aradılar. Tedavim halen Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Servisi'nde devam ediyor." diye konuştu.

"BEN YANDIM KİMSE YANMASIN"

Düdüklü tencereyi sallamanın mantıksız olduğunu, insanların bu konuda dikkatli davranmasını istediğini ifade eden Sökmen, şunları kaydetti:

"Ben yandım, kimse yanmasın. Kesinlikle tencerenin patlayacağını tahmin etmezdim. İnsanlar duyarlı olsun, düştüğüm yanlışa kimse düşmesin. Kötü bir olay. Kimse yemek yapılan düdüklü tencereyi sallamasın. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Burada tedavim çok güzel sağlanıyor. Doktorlar ve hastane personeli çok ilgili. Yanık çok zor bir durum. Alnım, yanaklarım, gözlerimin etrafı hep yandı. Yattığımda canım çok yanıyor. Lütfen insanlar biraz daha dikkatli olsun."

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...