İbrahimoviç'in yeni takımı belli oldu

Düzenleyen:
İbrahimoviç'in yeni takımı belli oldu

SPOR Haberleri

Sky Sport muhabirinin kaynağını ManU'dan bir yöneticiye dayandırdığı haberinde, Paris Saint Germain'den ayrılması kesinleşen İsveçli yıldız Zlatan İbrahimovic'in, Manchester United ile 1 yıllığına anlaşmaya vardığını duyurdu.

Paris Saint Germain ile yollarını ayıran Zlatan İbrahimovic'in gelecek sezon hangi kulüpte forma giyeceği netleşti.

Sky Sports, İsveçli futbolcunun İngiliz devi Manchester United ile 1 yıllık sözleşme imzalayacağını duyurdu. Haberi veren Sky Sports muhabiri Andy Burton, kaynağının Manchester United'ın futbol takımından sorumlu başkan yardımcısı Ed Woodward olduğunu açıkladı.

TRANFSERDE MOURINHO FAKTÖRÜ

Euro 2016'da İsveç Milli Takımı ile boy gösterecek olan 35 yaşındaki yıldız futbolcunun turnuva başlamadan evvel yeni kulübüne resmi imzayı atacağı dile getirildi. Transferin gerçekleşmesinde Jose Mourinho faktörünün önemli olduğu belirtildi.

"PERŞEMBELERİ MAÇ YAPMAYI SEVMEM" DEDİ AMA...

Zlatan İbrahimovic geçtiğimiz günlerde Manchester United'a transfer olacağı iddialarını reddetmiş ve bu yıl UEFA Avrupa Ligi'e katılacak olan Manchester United'ı küçümseyerek "Perşembe günleri maç yapmayı sevmiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...