Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökhan Gönül'den dudak uçuklatan istek

Düzenleyen:
Gökhan Gönül'den dudak uçuklatan istek

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağı gündemde olan Gökhan Gönül'ün, 4 yıl için 13 milyon 720 bin Euro, menajerinin de yüzde 10 pay istemesi, sarı lacivetli yöneticiler ile transfer görüşmelerini tıkadığı iddia edildi.

Günlerdir futbolseverlerin 1 numaralı gündem maddesi olan Gökhan Gönül transferinin perde arkasında çok ilginç olaylar ve rakamlar ortaya çıktı.

FENERBAHÇE SON TEKLİFİNİ YAPTI

Fenerbahçe yönetimi, Gökhan için son teklifini yaptı: 3 yıllık anlaşma. Yıllık 2 milyon ve maç başı 20 bin Euro. Yani 6 milyon Euro garanti, maç başı 2 milyon 40 bin ve toplamda da 8 milyon 40 bin Euro (26 milyon 532 bin TL) demek.

GÖKHAN GÖNÜL 13 MİLYON 720 BİN EURO İSTİYOR

Gökhan Gönül ise 4 yıllık sözleşme istiyor. Yıllık 2 milyon 720 bin, maç başı 20 bin Euro'dan toplamda 13 milyon 720 bin Euro'ya (45 milyon 275 bin TL) 'İmzalarım' diyor.

MENAJERE PAY!

Menajeri Ahmet Bulut için de yüzde 10 pay istiyor. Bunun maliyeti de 1 milyon 300 bin Euro (4 milyon 290 bin TL. Yani toplamda (49 milyon 565 bin TL).

BEŞİKTAŞ'TAN 1 MİLYON EURO ALDI

İşte, Gökhan Gönül transferinde görüşme burada tıkanıyor... İki tarafın ortaya koyduğu rakamlar arasında 23 milyon TL'yi aşkın bir fark var. Hatta bir iddia daha var: Gökhan Gönül'ün menajerinin Beşiktaş'tan 1 milyon Euro aldığı konuşuluyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...