Bendeniz, Yıldız Tilbe’ye fena çattı!

Düzenleyen:
Bendeniz, Yıldız Tilbe’ye fena çattı!

MAGAZİN Haberleri

Bendeniz, Yıldız Tilbe’ye fena çattı. Popçu, ‘Çatlak’ şarkısının Yıldız Tilbe’nin ‘Oynat’ parçasıyla benzerlik göstermesine sosyal medyadan tepki gösterdi.

Yıldız Tilbe'yi şaşırtacak iddia! 'Oynat' adlı albümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Tilbe'nin albümle aynı olan çıkış parçasının alıntı olduğu iddia edildi. Bu iddiayı ortaya süren ise şarkıcı Bendeniz oldu. Bendeniz, 'Oynat' adlı şarkının kendisinin 2006 yılında piyasaya sunduğu 'Çatlat'la aynı olduğunu öne sürdü. Bendeniz, tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

O ESİNLENMELERİNİZ BATSIN

O esinlenmeleriniz batsın. Eski şarkıları kurcalamayın da beyninizi üretmeye verin. Biz zoru seçiyoruz, sizler için değil, sevenlerimiz için! Burada konu Yıldız değil. Yapılanlar her gün birimize olabilir. Üreten insanların azalmasının sebebi bu ve benzerlerinin çoğalması! Alışkanlık haline geldi! Yeter demek bizim işimiz!

Kaynak:Akşam

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...