Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kulağınıza bu şekilde bastırırsanız...

Düzenleyen:
Kulağınıza bu şekilde bastırırsanız...

SAĞLIK Haberleri

Kulağınızdaki bu noktaya 1 dakika boyunca bastırınca neler olduğunu biliyor musunuz?

Diyet listeleri, koşu bantları, aerobik vb... Bazen kilo vermek gerçekten çok can sıkıcı oluyor, özellikle de ağzının tadına düşkün biriyseniz ve bir cheesecake veya piliç sarma yemek için duyduğunuz karşı konulamaz isteği kontrol edemiyorsanız. Yavaşça zaman içerisinde olarak tüm kilo verme rutininiz bir kabusa dönüşür. Şimdi öğreneceğiniz parmakla akupunktur ise çok hoşunuza gidecek!

İşte iyi bir haber! Akupunktur; mide bulantısı, kusma, bel ağrısı ve baş ağrısını hafifletmenin yanı sıra kilo vermeye de yardımcı oluyor.Basit bir akupunktur tekniğinin iştahınızı ve açlığınızı kontrol etmeyi sağladığı, aynı zamanda sindirime iyi geldiği ortaya çıktı.

Nasıl mı?

Yoğun programınızdan birkaç dakika başınızı kaldırın ve başparmağınızı kulağınızın yanındaki üçgen şekilli dokunun üstüne yerleştirin. Şimdi çenenizi açıp kapatın ve başparmağınızı koyduğunuz yerdeki maksimum hareketin tam nerede olduğunu bulun. O nokta kulağınız ile çeneniz arasındaki en aktif nokta. İşte o noktaya en az bir dakika süreyle bastırın, hepsi bu kadar.Bu tekniği sağlıklı yeme alışkanlığı ve orta derecede egzersizle birleştirin ve doğal bir şekilde kilo vermenize tanıklık edin.

KAYNAK:MYNET

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...