Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçeli: Muhammed Ali derisinin rengini tartışanları yumruğunun parlaklığıyla uyardı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bahçeli: Muhammed Ali derisinin rengini tartışanları yumruğunun parlaklığıyla uyardı

GÜNDEM Haberleri  / AA

MHP Genel Başkan Bahçeli, "Muhammed Ali rüyalarını gerçekleştirmek için önce uyandı, ardından başarıya koştu. Derisinin rengini tartışanları yumruğunun parlaklığıyla uyardı." ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, resmi Twitter hesabı aracılığıyla gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

ABD'li efsanevi boksör, eski ağır sıklet dünya şampiyonu Muhammed Ali’nin vefat ettiğini hatırlatan Bahçeli, Ali'nin "Hayal gücü olmayan insanın kanatları yoktur. Aklım kesiyor, yüreğim yetiyorsa başarabilirim." sözlerini paylaştı.

Bahçeli, "Kelebek gibi uçup arı gibi soktuğu zamanlardı. Muhammed Ali rüyalarını gerçekleştirmek için önce uyandı, ardından başarıya aralıksız koştu. Haksızlığa eğilmedi, çalışmaktan yorulmadı. Derisinin rengini tartışanları yumruğunun parlaklığıyla uyardı. Önündeki çakıl taşlarına takılmadı, ringlerde gün be gün tavan yaptı." ifadelerine yer verdi. Bahçeli, Muhammed Ali'ye Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diledi.

"Zirveye ulaşmak başarı sayılmamalıdır"

Devlet Bahçeli, başarının anahtarının inanmış, bağlanmış ve çalışmış bir yürek olduğunu belirtti.

Başarı merdiveninin dinlenme, soluklanma veya oyalanma yeri olmadığını vurgulayan Bahçeli, şu paylaşımlarda bulundu:

"Bir ayağımızı diğerinden daha yükseğe atmadıkça başarı gelmeyecektir. Zirveye ulaşmak başarı sayılmamalıdır. İnatla zirvenin ötesine, ötenin de üstüne varma gayesi başarının gizli ve gizemli formülüdür. Başarmanın ilk durağı istemek, üstelemek, doğru hedefe kilitlenmektir. İkinci durağı sağlam bir hazırlık, üçüncüsü samimi bir çalışmadır. Başarı bir son değil, süreçtir. Bir amaç değil, uzun yolculuktur. Bu yolculuğa ancak cesareti, dirayeti ve kararlılığı olanlar çıkmalıdır."

"Oyun, kafaları küçülmüşlerin tertip ve hilesidir"

Davanın titrek bir kandil değil, kuvvetli bir meşale olduğunu kaydeden Bahçeli, "Büyük kafaların büyük amaçları varken küçük kafaların yalnızca arzu ve kurnazlıkları vardır. Oyun, kafaları küçülmüşlerin tertip ve hilesidir." değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...