Atiba'ya Biliic kancası

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Atiba'ya Biliic kancası

SPOR Haberleri  / Sabah

Beşiktaş, Bilic’in istediği Kanadalı’ya 2 yıllık mukavele teklif edecek ve maaşını 1 milyondan 1.7 milyon Euro’ya çıkaracak

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'ın Atiba Hutchinson'a yaptığı 2 milyon Euro'luk teklif siyah-beyazlılarda paniğe neden oldu... Takımın orta sahadaki dinamosu olan Atiba'nın garanti ücretinin düşüklüğü nedeniyle İngiliz kulübüne gitmeye sıcak baktığı belirtirken Beşiktaş yönetimi de Kanadalı yıldızı ikna etmek için harekete geçti. Başkan Fikret Orman ve ekibinin tecrübeli futbolcuya 2 yıllık yeni mukavele önereceği ayrıca 1 milyon Euro olan yıllık ücretine de yüzde 70 zam yaparak 1.7 milyon Euro'ya çıkaracağı öğrenildi. Beşiktaş, West Ham'ın talip olduğu diğer oyuncular Gökhan Töre ve Veli Kavlak'a ise değerlerini bulmaları halinde gitmelerine izin verecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...