Trafik sigortasında değişen bir şey yok

Düzenleyen:
Trafik sigortasında değişen bir şey yok

GÜNDEM Haberleri

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, zorunlu trafik sigortası primlerinde düşüş olmamasının şoför esnafını olumsuz yönde etkilemeye devam ettiğini söyledi.

Apaydın, yaptığı yazılı açıklamada, zorunlu trafik sigortası primlerine ilişkin halen Hazine Müsteşarlığı tarafından ilan edilen eski taban ve tavan fiyat uygulaması üzerinden poliçe kesildiğini belirterek, “Primler düşecek şoför ve nakliyeci esnafımız nefes alacaktı, ama maalesef esnafa kesilen poliçelerde bir iyileşme görmedik” dedi. Bu yıl nisan ayında kabul edilen yeni düzenlemenin ardından hiçbir sigorta şirketinin yeni fiyat ilan etmediğine dikkati çeken Apaydın, şunları kaydetti: “Beklentilerimizin karşılığını alamadık. Trafik sigortasında bölgesel olarak aynı primin ödenmesinde haksızlık var. Yetkililerimizden araç bazında ve bölgesel olarak taban/tavan prim fiyatı belirlemesini istiyoruz.”

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...