M. Ali Şahin: Ayağa kalkılmasını ben de şık bulmadım

Düzenleyen:
M. Ali Şahin: Ayağa kalkılmasını ben de şık bulmadım

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, AK Parti 2’nci olağanüstü kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının ayakta dinlenmesine ilişkin eleştirileri haklı bulduğunu söyledi.

Partisinin Karabük İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantısında konuşan Şahin, o gün yaşananları söyle özetledi: “Doğrusu Cumhurbaşkanımızı en iyi tanıyanlardan biriyim. Bundan rahatsız olmuştur. Kendisi, bırakın mesajının okunmasında ayağa kalkılmasını, kendisi bir yere girdiği zaman ayağa kalkınmasını dahi hoş karşılamayan, bundan rahatsız olan biridir. Peki böyle olduğu halde neden ayağa kalkılarak onun mesajı orada dinlendi? Doğrusu bende bu konuda yapılan eleştirileri haklı buluyorum. Kendisinin mesajını oturarak saygıyla dinleyebilirdik. Doğrusu Divan Başkanımız Bekir Bey ayağa kalkınca Genel Başkan Adayımız Binali Bey de kalktı. Yanımda Numan Bey de vardı, birbirimizin yüzüne baktık. Mesaj okunurken ayağa kalkılır mı dedik birbirimize. Şimdi onlar ayağa kalkınca diğerleri de arka arkaya ayağa kalkmaya başladılar, biz de kalktık. Doğrusu ayağa kalkılmasını ben doğru ve şık bulmadım. Orada arkadaşlarımızın büyük bir çoğunluğu da şık bulmadı” dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...