Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alman devinden Ömer Toprak'a rekor fiyat

Düzenleyen:
Alman devinden Ömer Toprak'a rekor fiyat

SPOR Haberleri

Borussia Dortmund'un, Milli futbolcumuz Ömer Toprak için takımı Bayer Leverkusen'e 22 milyon Euro teklif ettiği ifade edilirken, Milli futbolcunun takımda kalmak istediği iddia edildi.

Almanya Ligi'nde dev bir transfer daha gerçekleşiyor. Alman basınında çıkan haberlerde, Barcelona'dan stoper Bartra'yı alan Borussia Dortmund'un yine de Ömer Toprak'tan vazgeçmeyeceği belirtildi.

22 MİLYON EURO VERDİLER

Dortmund Teknik Direktörü Thomas Tuchel'in özellikle Ömer'i istediği ve Bayern Münih'e giden Hummels'in yerini bu şekilde doldurmak istediği ifade edildi. Milliyet Gazetesinde yer alan habere göre; Transferde 22 milyon Euro'ya kadar çıkan Dortmund'un da özel olarak Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler'le görüştüğü aktarıldı. Völler'in transfer için 25 milyon Euroyu sınır olarak belirlediği savunuldu.

ÖMER: BIRAKIN GİDEYİM

Bu arada Ömer Toprak'ın kesinlikle Dortmund'a gitmek istediği ve Thomas Tuchel'e bu durumu aktardığı iddia edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...