Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muhafazakar Yükseliş Partisi Malatya'da açıldı

Düzenleyen:
Muhafazakar Yükseliş Partisi Malatya'da açıldı

GÜNDEM Haberleri

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Kurucular Kurulu Üyesi ve MKYK üyesi olan Hüseyin Kurdoğlu, hükümetin terörle mücadelesine kayıtsız şartsız destek verdiklerini söyledi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi'nin Malatya teşkilatının açılışı için Malatya’ya gelen partinin Kurucular Kurulu ile MKYK üyesi ve aynı zamanda İstanbul il başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Kurdoğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Alman Federal Meclisi’nin kabul ettiği sözde soykırım yalanını şiddetle kınadıklarını belirten Kurdoğlu, “Türk milleti asla ve asla soykırım yapmaz, yapmamıştır da. Vatanını savunmuştur. Soykırım var diyenler önce kendi tariflerine baksınlar. Almanya’nın yapmış olduğu soykırımları bütün dünya çok iyi şekilde bilmektedir” ifadelerini kullandı.

 Partilerinin hedefleri hakkında da bilgiler veren Kurdoğlu, “Hedefimiz üretmek, halkımızı huzur ve refah içerisinde yaşatmak. Türk ve İslam davasına hükümdar olmak, lider olmak, akan kan ve göz yaşını dindirmektir. Osmanlı İmparatorluğu'nun evlatları, torunları olarak onların bir nesli isek Türk İslam dünyasında bundan sonra kan akmaması için yola çıktık” şeklinde konuştu. Doğu ve Güneydoğu’da sürdürülen terör operasyonlarına da değinen Kurdoğlu, “2,5 yıllık bir sessizliğin ardından yaşanan olaylar sadece hükümetin değil hepimizi ilgilendiren bir konudur. Memleketimize bir daha şehit cenazesi gelmemesi için bir daha anaların ağlamaması için bu konuda hükümetimize parti olarak kayıtsız şartsız destek veriyoruz. Parti olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazır olduğumuzu duyuruyoruz. İnşallah memleketimizde bir daha şehit cenazesi gelmeyecektir. Terör belasından biran önce ülkemiz kurtulacaktır” diye konuştu.
(Vatan)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...