Beşiktaş, Gökhan Gönül'ün parasını ödedi!

Düzenleyen:
Beşiktaş, Gökhan Gönül'ün parasını ödedi!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin de yeniden imza attırmak için uğraş verdiği milli yıldız Gökhan Gönül için yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre Beşiktaş, Gökhan Gönül için menajeri Ahmet Bulut'un hesabına 1 milyon Euro ödeme yatırdığı bildirildi.

Beşiktaş yeni sezon transfer çalışmalarını aralıksız sürdürürken, özellikle savunmasını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar 'sağ bek' konusunda ciddi bir ikilem yaşıyor. Her fırsatta, F.Bahçe ile sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül'ü kadrosunda görmek istediklerini belirten siyahbeyazlıların ilginç bir yol izledikleri ortaya çıktı. Menajer Ahmet Bulut'un, Gökhan Gönül adına Beşiktaş'a imza attığı, hatta bu imza karşılığında da bankaya 1 milyon Euro yatırıldığı ifade edildi.

MENAJER GERGİNLİĞİ

Ancak bu paranın aktif hale gelebilmesi için, Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a resmi imzayı atması gerektiği belirtildi. Menajer Bulut'un, Gökhan'ı Beşiktaş'a götürmek istemesinin bir numaralı nedeni ise F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisini pazarlıkların dışına çıkarması. Aslında Yıldırım'ın yapmak istediği imzalanacak sözleşme karşılığında doğan %8'lik menajerlik payını ödememek. Çünkü FIFA kurallarına göre eğer görüşmeler menajerler ile yapılırsa %8'lik menajerlik ücreti kulüp tarafından ödeniyor. Bu da Yıldırım'ın dediği gibi F.Bahçe Gökhan'la 3 yıllığına 8 milyon euro'ya anlaşırsa, 800 bin euro'ya denk geliyor.

ALTERNATİFİ ANTONIO VALENCIA

Beşiktaş'ta hem Başkan Fikret Orman hem de teknik direktör Şenol Güneş, Gökhan Gönül'ü kadroda görmek istediklerini birkaç kez dile getirdiler. F.Bahçe cephesi ise Gökhan ile yapılan görüşmelerde bugüne kadar net bir sonuç alamasa da, "Gökhan'ın F.Bahçe'de kalması an meselesi" haberleri de manşetleri süslemeye devam ediyor. Fotomaç Gazetesinde yer alan habere göre; siyah- beyazlılar da her türlü sürprize karşılık alternatifini de hazırladı. David Ospina ve Cristian Zapata gibi Kolombiyalı oyuncularla ile görüşmeler yapan siyah-beyazlıların gözünü bu kez de Antonio Valencia'ya diktiği bildirildi.

MOU KADRODA DÜŞÜNMÜYOR

Geçen sezon Manchester United'da fazla şans bulamayan, teknik direktör Jose Mourinho tarafından bu sezon kadroda düşünülmeyen Valencia için ilk hamlenin menajeri Ali Barat ile yapıldığı bildirildi. Bir yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen United'ın sözleşmesini feshetmeyi düşündüğü Valencia için Beşiktaş'ın İngiliz ekibinin bu hamlesini bekleyeceği öğrenildi. İngiliz kulübüyle 1 senelik daha sözleşmesi bulunan ancak geçen sezon 14 Premier Lig maçında forma giyen 30 yaşındaki tecrübeli oyuncunun ayrılığa sıcak baktığı ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...