Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor Semih adadan gönderildi! İşte sebebi...

Düzenleyen:
Survivor Semih adadan gönderildi! İşte sebebi...

MAGAZİN Haberleri

Survivor 2016’da dün akşam oynan ödül oyununda talihsiz bir sakatlık geçiren Semih Öztürk detaylı kontrollerinin yapılması için hastaneye kaldırıldı.

Survivor’ın dün akşam yayınlanan bölümünde iletişim ödülü için Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında kıyasıya bir mücadele vardı. Bir önceki yarışmada talihsiz bir sakatlık yaşayan Semih Öztürk, Survivor doktoru Metin Kuş’un önerisiyle iletişim oyununda oynamasa da takım arkadaşlarına destek olmak için oyun alanına geldi. Sunucu Alp Kırşan mücadele devam ederken bir son dakika gelişmesi yaşadığını belirterek Semih Öztürk'ün detaylı kontrollerinin yapılması için hastaneye gönderileceğini açıkladı. Gelen bu son dakika haberi üzerine Semih oyunun bitmesinin beklenmeden hastaneye kaldırıldı. Moralinin bozuk olduğu gözlenen başarılı yarışmacıyı takım arkadaşları teselli etti.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...