Galatasaray, Chedjou'yu gönderiyor

Düzenleyen:
Galatasaray, Chedjou'yu gönderiyor

SPOR Haberleri

Galatasaray, Lille'den kadrosuna kattığı Kamerunlu yıldızı Chedjou'nun fiyatını belirledi. Sarı kırmızılı yönetimin, Marsilya'nın da yakın takibinde olan Chedjou için ''5 milyon Euro'yu getiren alır'' dediği ifade edildi.

Galatasaraylı savunma oyuncusu Chedjou'ya bir teklif daha geldi. Son olarak Marsilya'nın, Kamerunlu futbolcuyla temas kurduğu belirlendi. Tarafların gizlice yıllık ücret konusunda anlaştığı ve bonservis işini çözmek üzere plan yapıldığı öğrenildi. Galatasaray'ın bu transferden 5 milyon Euro'luk bir beklentisi var. Eğer Fransızlar bu rakamı kabul ederse, transfer gerçekleşebilir.

HAMİT ALTINTOP ALMANYA'YA

Galatasaray'la sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Hamit Altıntop'un, Almanya'ya dönmeye hazırlandığı öğrenildi. Henüz bir transfer teklifi almayan 33 yaşındaki futbolcu, Almanya'da bir kulüpte hem oynayıp hem de antrenörlüğe adım atmayı planlıyor. Hamit Altıntop'un hedefi bir gün Galatasaray'a hoca olarak geri dönebilmek. Tecrübeli futbolcu, bu sezon 2 milyon 750 bin Euro'yu tek bir dakika oynamadan almıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...