Fenerbahçe'den Burak Yılmaz'a büyük jest

Düzenleyen:
Fenerbahçe'den Burak Yılmaz'a büyük jest

SPOR Haberleri

Çin kulübü Beijing Guoan'a transferi sonrası sakatlanan Milli futbolcu Burak Yılmaz'ın, Fenerbahçe Kulüp Doktoru Burak Kunduracıoğlu'nun tedavisiyle turnuvaya yetiştiği ortaya çıktı.

Milli Takım'a en çok futbolcu gönderen takım olan Fenerbahçe, işin sağlık boyutunda da Ay-Yıldızlılara yardım etmeyi sürdürüyor. Son olarak Burak Yılmaz'ın sarı-lacivertli kulübün doktoru Burak Kunduracıoğlu sayesinde Euro 2016'ya yetiştiği ortaya çıktı.

UZUN SÜRE SAHALARDAN UZAK KALACAĞI AÇIKLANMIŞTI

Çin kulübü Beijing Guoan'a transferi sonrası burada sakatlanan Burak Yılmaz'ın ilk kontrolünde uzun süre sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı. Bunun üzerine İstanbul'a gelen yıldız golcü, Fenerbahçe'nin de izniyle Prof. Dr. Kunduracıoğlu'na gözüktü.

BURAK YILMAZ ÇOK MUTLU

İstanbul'daki tedavisinin ardından Çin'e dönen Burak Yılmaz, yine Kunduracıoğlu'nun verdiği programla çalışmalarını sürdürdü. Yoğun ve isabetli tedavinin ardından Burak, Avrupa Şampiyonası kadrosuna dahil edildi. Tecrübeli futbolcu, kendisine gösterilen özene teşekkür ederek, "Burak hoca çok iyi bir insan ve çok iyi bir doktor. Şimdi milli formayı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

ARDA TURAN'I DA TEDAVİ ETMİŞTİ

Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu, daha önce de Atletico Madrid'de forma giyerken Arda Turan'ı tedavi etmişti. Pubis nedeniyle Atletico'nun Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Chelsea maçını kaçırma ihtimaline karşı İstanbul'a gelen Arda, Kunduracıoğlu'nun tedavisiyle dev mücadeleye yetişmişti. Kunduracıoğlu, milli takımda bulunan Volkan Şen'i de yakından takip ediyor.


Kaynak: Açık Mert Korkusuz

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...