Fransız devinden Chedjou'ya pençe

Düzenleyen:
Fransız devinden Chedjou'ya pençe

SPOR Haberleri

Galatasaray'da geçtiğimiz sezonun başarılı isimlerinden olan ve Avrupa'dan bir çok kulübün radarına takılan Aurelien Chedjou'ya, Fransız devi Marsilya'nın talip olduğu iddia edildi.

Son olarak Marsilya’nın, Kamerunlu futbolcuyla temas kurduğu belirlendi. Tarafların gizlice yıllık ücret konusunda anlaştığı ve bonservis işini çözmek üzere plan yapıldığı öğrenildi. Galatasaray’ın bu transferden 5 milyon Euro’luk bir beklentisi var. Eğer Fransızlar bu rakamı kabul ederse, transfer gerçekleşebilir.

Hamit Altıntop Almanya’ya

Galatasaray’la sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Hamit Altıntop’un, Almanya’ya dönmeye hazırlandığı öğrenildi. Henüz bir transfer teklifi almayan 33 yaşındaki futbolcu, Almanya’da bir kulüpte hem oynayıp hem de antrenörlüğe adım atmayı planlıyor. Hamit Altıntop’un hedefi bir gün Galatasaray’a hoca olarak geri dönebilmek. Tecrübeli futbolcu, bu sezon 2 milyon 750 bin Euro’yu tek bir dakika oynamadan almıştı.

Ve Tarık’a talip çıktı!

Sarı-Kırmızılılar’ın 4 milyon 750 bin Euro’ya aldığı ve kısa süre içinde tarihin en kötü transferleri arasına girmeyi başaran Tarık Çamdal’ın uzun süredir gönderilmesi düşünülüyordu. Kendisine kulüp bulması söylenen genç oyuncuya Adanaspor’un talip olduğu öğrenildi. Teklifi değerlendirmeye alan Tarık’ın, Süper Lig’in yeni temsilcisine ne yanıt vereceği merak konusu.


Kaynak: Fanatik

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...