Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eyüp Sultan'da ilk sahur heyecanı

Eyüp Sultan'da ilk sahur heyecanı

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da vatandaşlar Ramazan ayının ilk sahurunu Eyüp Sultan'da yaptı. Ramazan davulcuları maniler söyleyerek vatandaşları sahura kaldırdı.

Ramazan ayının ilk sahurunu yapmak için bazı vatandaşlar sofralarını Eyüp Sultan'da kurdu. Ramazan ayının ilk sahur heyecanını yaşayan vatandaşlar beraberinde getirdikleri yiyeceklerle sahurlarını yaptı. Geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl Eyüp Sultan'da sahur yapanların sayısının düşük olduğu görülürken, sahurlarını Eyüp Sultan Camii'nin çevresindeki parklarda yapan vatandaşlar "Sabah namazını burada kılacağız. Maneviyatından dolayı burada sahur yapmayı tercih ettik. Havasını solumak istedik" dediler.

RAMAZAN DAVULCULARI SAHURA KALDIRDI

Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan Ramazan davulcuları da mesailerine başladı. Bayrampaşa'da davulcular maniler söyleyerek vatandaşları sahura kaldırdı. 30 yıldır Ramazan davulu çaldığını söyleyen Ümit Koşalan "Bu meslek babamdan kaldı. Ekip arkadaşlarımla bu Ramazan ayında da seve seve vatandaşları sahura kaldıracağız" dedi.
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...