Söz savunmanın

Düzenleyen:
Söz savunmanın

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı “Fazla transfer yapmayacağız. Zaten bir iskelet var. Defans bloğu biraz değişecek. Marcelo’nun sözleşmesini uzatmak istiyoruz” dedi

Adeta 40 gün 40 gece şampiyonluk kutlayan Beşiktaş’ta başkan Fikret Orman, Anadolu turunun ardından yurt dışına çıktı… Adres Hollanda Beşiktaşlılar Derneği’nin Nuland’ta düzenlediği kutlama etkinliğiydi… Orman geceye, yöneticiler Erdal Torunoğulları, Hakan Özköse ile birlikte katıldı. Haliyle taraftarın ve camianın beklentisi transferdi… Kimler gelecek kimler gidecek? Başkan yeni bir yıldız sözü verecek mi? Fikret Orman, transferle ilgili açıkmalamada bulundu ama yeni yıldız müjdesi vermedi. Daha önce tarihi rakip Galatasaray’ın “çilek” söylemine istinaden “Bizde çilek tarlası var” ifadesini kullanan Orman, çok fazla transfer yapmayacaklarını ifade etti.
Güneşli günlere devam
Orman “Zaten Beşiktaş takımının bir iskeleti var. Özellikle defans bloğunda bir değişiklik yapacağız. Marcelo’nun sözleşmesini uzatmak istiyoruz. Stopere ve kanatlara oyuncu alacağız. Taraftara kalsa takımı tekrar gönderip yeniden alalım istiyorlar. Bizim fazla transfere ihtiyacımız olmadığı gibi böyle bir stratejimiz de yok” dedi. Orman, geçen sezon ve içinde bulundukları durumu da “Beşiktaş güneşli günler yaşıyor. Hocamızın soyadında olduğu gibi. Bu güneşli günlere devam etmek istiyoruz” diye konuştu.
Sağa sola bakıyor
Fikret Orman’ın da ifade ettiği gibi Beşiktaş Kulübü, sadece stopere değil sağ bek ve sol bek için de alternatif oluşturmak istiyor. İsmail Köybaşı ile prensipte söz kesen ancak işi resmiyete dökmeyen yönetim, sağ bek için de Gökhan Gönül’ün kararını bekliyor. İki ismin transferinde problem çıkması halinde listedeki diğer isimlere ağırlık verilecek. Stoper konusunda da Marcelo ile birlikte Serdar Aziz’in transferine “bitti” gözüyle bakılıyor. Kaleci durumu ise Denys Boyko’ya bağlı. Eğer kulüp bulur ve istenilen 3.3 milyon avroluk bonservis getirilirse ona da yol verilecek.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...