Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Golcü çıtası: 1.85

Düzenleyen:
Golcü çıtası: 1.85

SPOR Haberleri

Alınacak stoper ve santrfor kesinlikle uzun, ön libero ise yırtıcı olacak. G.Saray yönetimi bu profillerin dışına çıkmayacak

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray Yönetimi herhangi bir "ihtilal" girişimine fırsat vermeden kendi içerisinde "yenilenme harekatını" kazasız şekikde gerçekleştirmeyi başarırken, futbolun başına getirilen Alp Yalman önderliğinde transfer çalışmaları devam ediyor. Takımın geleceği için büyük mesai harcayan Yalman, sürekli dirsek temasında olduğu Jan Olde Riekerink'ten de son raporu aldı. Umut Bulut ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakan Hollandalı teknik adam, sarı-kırmızılı yöneticiye verdiği raporda "Transfer edilecek forvet mutlaka uzun olmalı. İleride Podolski ve Sinan gibi süratli, top taşıyan oyuncularımız zaten var. Ama eksiğimiz hava toplarına hakim, nokta santrafor. Bu sebeple, benim görüşüm uzun golcü" ifadelerini kullandı. 
Ortada öncelik Song
Savunmaya yapılacak olası takviye konusunda da görüş bildiren Jan Olde Riekerink, stoper transferinde de tercihin uzun bir isim olması gerektiğini düşünüyor. Sarı-kırmızılılar Chedjou'yu gözden çıkarırken, Hollandalı hazırladığı raporda "Hakan Balta ya da Semih ile yan yana oynayacak stoper 1.90'a yakın olmalı. Yan ve duran topları karşılamakta zorlanıyoruz. Rakip uzun top attığında fiziksel üstünlük çok önemli" cümleleriyle düşüncelerini Alp Yalman’a iletti. Öte yandan Selçuk İnan'a orta alanda partner arayan G.Saray yönetiminde herkes bu futbolcunun yırtıcı bir oyun karakteri olması gerektiği fikrinde buluştu. Cimbom'un orta saha transferindeki öncelik verdiği isim ise Alex Song. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...