Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atalay Filiz için telefonlar yağıyor

Düzenleyen:
Atalay Filiz için telefonlar yağıyor

YAŞAM Haberleri

Ankara ve İstanbul’da toplam 3 cinayetin faili olarak aranan seri katil Atalay Filiz hakkında 500'e yakın ihbar telefonu geldi.

Tuzla’da geçen 27 Mayıs’ta tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı, 2013 yılında da Ankara’da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın TÜBİTAK’ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova’yı öldürdüğü iddiasıyla aranan ve geçen 31 Mayıs’ta İzmir’de görülen Atalay Filiz’in yakalanması için çalışmalar sürüyor. Seri katilin yakalanmasına yardımcı olmak isteyenler, şüpheli gördükleri kişileri polis ve jandarmaya ihbar ediyor.

Yalnızca polise 500’den fazla ihbar yapıldığı, tüm ihbarların titizlikle değerlendirildiği, ancak bir sonuca ulaşılamadığı öğrenildi.

Öte yandan Filiz’in çıkan haber nedeniyle tanınmamak için parklarda kalabileceği düşüncesiyle sokakta yaşayanlara da fotoğraflar gösterilerek bu kişiyi görüp görmediklerinin sorulduğu belirtildi. Kentin farklı noktaların şok uygulamalar da yapan polis ve jandarmanın, ilçe giriş çıkışları, terminaller ve toplu ulaşım araçlarını da sıklıkla kontrol ettiği bildirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...