32 yaşındaki Quaresma için astronomik teklif

Düzenleyen:
32 yaşındaki Quaresma için astronomik teklif

SPOR Haberleri

Katar'ın Al Sadd takımı, Ricardo Quaresma'yı transfer etmek için siyah-beyazlı kulübün kapısını çaldı. 2017'e kadar Beşiktaş ile sözleşmesi bulunan oyuncu için teklif edilen bonservis bedelinin 43 milyon lira olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'a sezon başında gelen Portekizli Ricardo Quaresma, sergilediği performansla bu sezon dikkatleri üzerine çeken futbolculardan oldu.

32 yaşındaki oyuncu, ülkesinin 29 Mayıs'ta Norveç ile yaptığı ve 3-0 kazandığı hazırlık maçında attığı jeneriklik golle dünya futbol kamuoyunun bir kez daha gündemine otururken siyah-beyazlı takımda transfer teklifi alan oyuncular kervanına katıldı.Quaresma'nın talibi ise Katar'dan çıktı.

TEKLİF 13 MİLYON EURO
Daha önce de Portekizli yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Katar'ın Al Sadd takımı, yeniden siyah-beyazlı takımın kapısını çaldı. 2017'e kadar Beşiktaş ile sözleşmesi bulunan oyuncu için teklif edilen bonservis bedelinin 13 milyon Euro (43 milyon lira) olduğu öğrenildi.

Oyuncuya ise 5 milyon Euro teklif edildiği kaydedildi. Quaresma'nın ise Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmediği belirtildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...