Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Terim parlattı, dünya devleri peşinde! Dün statta izlediler

Düzenleyen:
Terim parlattı, dünya devleri peşinde! Dün statta izlediler

SPOR Haberleri

Milli Takımımızın genç futbolcusu Emre Mor'u, dün akşam oynanan Slovenya maçında Juventus, Torino ve Sassoulo'nun scoutları izledi.

Danimarka Süper Ligi'nde FC Nordsjælland takımında futbol hayatını sürdüren ve A Milli Takımımızın EURO 2016 kadrosunda yer alan 18 yaşındaki genç yıldız adayı Emre Mor'u İtalyan kulüpleri takibe aldı.

JUVENTUS DA EMRE'Yİ İSTİYOR

Karadağ ile oynanan hazırlık maçında oyuna sonradan girmesine rağmen gösterdiği performans ile futbol severleri kendine hayran bırakan genç oyuncu bir çok kulüp tarafından izlenmeye alınmıştı. Fanatik Gazetesinde yer alan habere göre; Transfer döneminde de hangi takıma gideceği merakla beklenen Emre Mor'u Slovenya ile oynanan hazırlık maçında izlemek için Juventus, Torino ve Sassoulo'nun scoutları da tribündeki yerlerini aldı.

Terim parlattı, dünya devleri peşinde! Dün statta izlediler

YAKIN MARKAJ

Juventus'tan Stefano Luxor, Sassuolo'dan Daniele de Cagna ve Torino'dan Antonio Cavallo Emre Mor'u yakın markaja aldılar. Bu üçlünün yanında FIFA menajeri Nusret Yaşari de yer aldı.

Arnavut Nusret Yaşari, Nani'nin Fenerbahçe'ye transferinde kulüp ile görüşen menajerlerdendi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...