Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Tutukluların serbest bırakılması için elimden geleni yapacağım'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Tutukluların serbest bırakılması için elimden geleni yapacağım'

DÜNYA Haberleri  / AA

Yemen Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi, Husilerin çıkardığı engellere rağmen tüm tutukluların serbest bırakılması için elinden geleni yapma sözü verdi.

Yemen Haber Ajansı SABA'nın haberine göre, Hadi ramazan ayının girmesi münasebetiyle yayımladığı mesajda, "Kuveyt'te devam eden müzakerelerde darbecilerin hükümet heyeti karşısında çıkardığı tüm zorluklara rağmen tutukluların serbest bırakılması için elimden geleni yapacağım." ifadesini kullandı.

Husilerin, iktidardan başka derdi olmadığını ve ülkede yapmış olduğu yıkım ve verdiği zarardan habersiz gerçekleştirdiği darbeyi meşrulaştırmayı hedeflediğini belirten Hadi, "Biz, her zaman Yemen'in yerinin komşuları arasında olacağını ve Yemen'i muhitinden koparmaya çalışan hayalperest güçlerin projelerine alet olmayacağımızı söylüyoruz." görüşüne yer verdi.

Taiz'deki saldırıları da kınayan Hadi, kent halkının Husilerin uyguladığı vandalizm nedeniyle zor şatlar altında ramazana girdiğini ifade etti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...