Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Serdar Aziz kararını verdi, başkana bildirdi

Düzenleyen:
Serdar Aziz kararını verdi, başkana bildirdi

SPOR Haberleri

Bursaspor'da forma giyen Serdar Aziz, Başkan Ali Ay'ın "Nereye gitmek istiyorsun?" sorusuna "Şenol Güneş'le çalışmak ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum." dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Bursaspor Başkanı Ali Ay bir araya geldi, kıran kırana Serdar Aziz pazarlığı yaşandı... Orman ile Ay arasında yapılan görüşmeye Aziz Yıldırım damgası vurdu. Ay, Fenerbahçe'nin Serdar için kendilerine Beşiktaş'ın teklifinden daha fazlasını verebileceğini gündeme getirdi.

RAKAM KONUŞULMADI

Orman ise Ay'a sadece Bursaspor'un kazanacağı parayı değil Türk futbolunu da düşünmesi gerektiğini anlattı. Eski başkanın Ozan Tufan'ı Fenerbahçe'ye değil kendilerine daha düşük bir rakama satmış olsaydı, daha sonraki satıştan Bursaspor'un kazancının geçen sezon kazandığı rakamdan belki de çok daha büyük olacağından bahsetti. Serdar konusunda da Fenerbahçe'yi seçebileceklerini ama Türk futbolunun bir ismi daha kaybedeceğinden bahsetti. İki başkan arasında herhangi bir rakam konuşulmadı. Orman, Ay'dan Serdar'a hangi takıma gitmek istediğini sormasından sonra görüşmelere devam etmeyi teklif etti.

SERDAR AZİZ: ŞENOL GÜNEŞ'LE ÇALIŞMAK İSTİYORUM

Bursaspor Başkanı Ali Ay takımdan ayrılmaya karar veren Serdar Aziz'le bir görüşme yaptı. Ay, hem Beşiktaş'ın hem de Fenerbahçe'nin tekliflerinden bahsetti. İngiltere ve İtalya'dan da teklifler olduğunu anlattı. Seçimi kendisine bıraktığını çünkü teklifler arasında çok büyük farklılıklar olmadığını anlattı. Fotospor'da yer alan habere göre; Serdar Aziz ise Başkan Ay'a çok net cevap verdi: Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum. Şenol Güneş'le çalışmak istiyorum.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...