Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nişan öncesi doğada fotoğraf çektiren çift neye uğradığına şaşırdı

Düzenleyen:
Nişan öncesi doğada fotoğraf çektiren çift neye uğradığına şaşırdı

YAŞAM Haberleri

Adana’da nişan öncesi doğa fotoğrafı çektiren çiftin otomobilinin camını kıran hırsızlar, içerideki çantayı alıp kayıplara karıştı.

Alınan bilgiye göre olay, Sarıçam ilçesinin Menekşe Mahallesinde meydana geldi. Kibar Yelboğa ve Gökhan Karaman birbirini severek evlenmeye karar verdi. Çift evliliğe ilk adım olan nişan töreni için 5 Haziran 2016 günü akşamına gün aldı. Çift aynı gün otomobili süsleyerek nişan kıyafetlerini giyip bu anı kalıcılaştırmak için Menekşe Mahallesi Seyhan Baraj Gölü kenarında fotoğraf çektirmek istedi. Çift ile arkadaşları otomobili yola park edip göl kenarına fotoğraf çektirmeye gitti. Çift bir süre fotoğraf çektirdikten sonra nişan töreninin yapılacağı salona gitmek için otomobilin yanına döndü. Damat Gökhan Karaman otomobile binmek üzereyken arka sol camın kırık olduğunu fark etti. Karaman otomobilin içine baktığında ise çantanın olmadığını gördü. Karaman hemen durumu polise bildirdi. Kendisi de jandarmada görevli olan Karaman, otomobile polis gelinceye kadar dokunmadı. Çantanın içinde bir miktar para, kredi ve hesap kartları olduğu öğrenildi. Polis olay yerine gelip inceleme başlattı. Çift en mutlu günlerinde hırsız şoku yaşadıkları için üzüldüklerini ancak hırsızların fazla bir şey alamadığını, otomobilde yüklü miktarda para olduğunu söyledi.

Adana’da 3 yıl arayla 7 gelin ve nişan otomobili cam kırmak suretiyle soyulmuş, polis soygunu yapan bütün failleri yakalamıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...