Balkondan düşen çocuğu kurtaran zabıtaya ödül

Düzenleyen:
Balkondan düşen çocuğu kurtaran zabıtaya ödül

YAŞAM Haberleri

Kastamonu'da evinin balkonundan düşen çocuğu havada tutarak kurtaran zabıta Ömer Yıldız, başarı belgesi ve bir maaş ikramiyeyle ödüllendirilecek

Azdavay ilçesi Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, 4. kattaki evlerinin balkonundan düşen 3 yaşındaki çocuğu havada tutarak kurtaran zabıta Ömer Yıldız'a başarı belgesi ve bir maaş ikramiye verileceğini söyledi. Civelek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir binanın 4. katındaki evlerinin balkonundan düşen 3 yaşındaki Kaan Kurtcuoğlu'nu havada tutarak kurtaran zabıta memuru Ömer Yıldız'ın kendilerini de gururlandırdığını ifade etti. Civelek, olayın ardından ilçede kahraman olan Yıldız'ı başarı belgesi ve bir aylık ikramiye ile ödüllendireceklerini belirtti. İlçede dün Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir binanın önünde kalabalık gören Ömer Yıldız, aracını durdurarak binanın önüne gelmiş, dördüncü kattaki evin balkonundan düşen ve alt katın balkonu ile iş yerinin tentesine çarpan çocuğu son anda havada yakalamıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...