Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye'nin maçları iftar saatine mi denk gelecek?

Düzenleyen:
Türkiye'nin maçları iftar saatine mi denk gelecek?

SPOR Haberleri

Türkiye'nin EURO 2016'da, grup aşamasında yapacağı 3 maçtan sadece Çek Cumhuriyeti karşılaşması iftar saatine denk gelecek. Hırvatistan maçı 16:00'da, İspanya maçı ise 22:00'de başlayacak.

A Milli Takımın Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Turnuvaya sayılı günler kaldı. EURO 2016'nın Ramazan ayında gerçekleşmesiyle 'Türkiye'nin maç saatleri iftar vaktine denk gelecek mi?' sorusunu da akıllara getirdi.

Turnuva heyecanının yaklaştığı bugünlerde Türkiye'nin yer aldığı D grubunda A Milli Takım; Hırvatistan, turnuvanın son şampiyonu İspanya ve Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Peki Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'nda oynayacağı maçlar iftar saatine denk gelecek mi?

İşte Türkiye'nin Ramazan'da oynayacağı maç günü ve saatleri:

HIRVATİSTAN VE İSPANYA MAÇI İFTARA DENK GELMİYOR

Türkiye, 12 Haziran'da ilk maçını Hırvatistan'la oynayacak. Türkiye-Hırvatistan maçının başlama saati: 16:00 olacak. İkinci maçı ise İspanya ile olan millilerin bu karşılaşması iftar vaktine denk gelmiyor. 17 Haziran'da oynanacak Türkiye-İspanya maçının saati ise: 22:00

SADECE SON MAÇ İFTAR SAATİNE DENK GELECEK

Grubun son maçı ise 21 Haziran'da yine saat 22:00'da olacak. Milliler Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Turnuva boyunca Türkiye'nin en batısından en doğusuna, iftar vakitleri saat 19.30 ile 21.00 arasında olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...