Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sinan Gümüş'e dev hamle

Düzenleyen:
Sinan Gümüş'e dev hamle

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Sinan Gümüş, görev yaptığı maçlarda büyük beğeni topladı; İtalyan, Alman ve Fransız ekiplerinin ilgisini çekti.

Bu sezon yaşadığı sakatlık sorunu nedeniyle ligin önemli bölümünde formasından uzak kalan Galatasaray'ın genç golcüsü Sinan Gümüş, buna rağmen görev aldığı maçlardaki performansıyla birçok önemli kulübün dikkatini çekmeyi başardı.

AVRUPA'NIN İLGİSİNİ ÇEKTİ

Cimbom'un geçirdiği kötü sezona rağmen birçok maçta adından söz ettiren genç oyuncu, Avrupa'nın 5 büyük ligi olan İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa ve İtalya kulüplerinin de ilgisini çekti. Sinan Gümüş'ün, özellikle Aslan'ın UEFA Avrupa Ligi'nde elendiği Lazio'nun yanı sıra Schalke 04 ve Monaco'nun da ciddi şekilde radarına girdiği bildirildi.

YUSUF İÇİN GELDİLER SİNAN'I BEĞENDİLER

Sezon başında 19 Eylül 2015'te G.Saray'ın konuk olduğu Trabzon deplasmanında Yusuf Erdoğan'ı izlemek için tribüne giden Lazio scout ekibi, o maçta en çok Sinan'ı beğendi. Maçın 61. dakikasında oyuna girdikten sonra bir topu direkten dönen, duran toptan atılan gol öncesi de bireysel yeteneğiyle faul alarak takımının maçı 1-0 kazanmasında önemli rol oynayan genç oyuncuya İtalyan gözlemciler tam not verdi.

PLANLARI SUYA DÜŞTÜ

Aynı maçın 68. dakikasında oyuna giren Yusuf'un performansını düşük bulan İtalyanlar, o maçtan itibaren Sinan'ı takibe aldı. G.Saray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaştığı Lazio maçlarından hemen önce Sinan sakatlık yaşadı. Bu sakatlık yüzünden genç yeteneği kendilerine karşı yakından analiz etmeyi düşünen Lazio'nun oyuncu izleme komitesinin planları suya düştü.

YAKIN MARKAJ UYGULANIYOR 

Lazio dışında, Bundesliga ekibi Schalke ve Fransız devi Monaco'nun menajerler aracılığıyla nabız yokladığı ve yakın zamanda da Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlandıkları bildirildi.

ÖNCE GALATASARAY'DA BAŞARI

Her fırsatta Sarı-Kırmızılı kulübü çok sevdiğini söyleyen 21 yaşındaki oyuncunun, İngiltere Premier Lig'de oynamaya sıcak baktığı ancak G.Saray'da birçok kupa kazanıp önemli işler başardıktan sonra ayrılmayı düşünebileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...