Transferde yılın bombası patladı

Düzenleyen:
Transferde yılın bombası patladı

SPOR Haberleri

Premier Lig ekiplerinden Arsenal, bu sezona damga vuran Jamie Vardy'nin transferini 20 milyon Pound'a bitirdi.

Transfer döneminin ilk bombasını Premier Lig ekiplerinden Arsenal patlattı. Topçular, kaydettiği 24 golle Leicester City'yi şampiyonluğa taşıyan Jamie Vardy'yi kadrosuna kattı.

29 yaşındaki yıldız oyuncunun sözleşmesinde yer alan 'Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımın 22 milyon Pound ödemesi halinde serbest kalır' maddesinde indirim yaptıran ve 20 milyon Pound'a Leicester ile anlaşan Londra temsilcisi, oyuncuyu dün öğle saatlerinde sağlık kontrollerinden geçirdi.

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Leicester taraftarları mutsuz Geçtiğimiz haftalarda 30 milyon Pound'a Mönchengladbach'tan Xhaka'yı transfer eden Arsenal, yapılan 2 transfere toplam 50 milyon Pound harcamış oldu. Kırmızı- Beyazlılar'ın, bugün İngiltere Milli Takımı ile birlikte EURO 2016 için Fransa'ya hareket edecek yıldız oyuncunun transferini resmen açıklanması bekleniyor.

TARAFTARLAR ÇILDIRDI

Flaş transfer haberi sonrası Leicester taraftarları ise adeta küplere bindi. Golcü oyuncunun takımdan ayrılmasına kızan taraftarlar, Vardy'nin formasını tuvalet kağıdı olarak kullanıldığı resimleri paylaşarak, tepkilerini ortaya koydu.

Leicester Menaceri Ranieri'den sonra Arsenal'in yıldızı Olivier Giroud'da transferi doğrulayan bir açıklama yaptı.

İskoçya maçı sonrası konuşan Giroud, "Jamie gerçekten harika bir futbolcu. Umuyorum ki başarılar kazanmamızda bize yardımcı olacak. Hocamız 1 veya 2 forvet transfer etmek istiyor. Kim gelirse gelsin bize faydası olacaktır. Önemli olan da bu" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...