BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > Günün Yemeği

Günün Yemeği

Sebzeleri soğan, havuç, kabak ve hamsileri sırasıyla sote edin.



Hamsili Bohça Böreği >> 35 gram hamsi vide >> 5 gram kabak >> 5 gram havuç >> Yeteri kadar tuz >> 3 gram karabiber >> 1 dal kekik >> 50 gram un >> 100 gram süt >> 1 adet yumurta >> 5 gram pırasa >> 5 gram soğan w>> 5 gram mantar Hazırlanışı: Sebzeleri soğan, havuç, kabak ve hamsileri sırasıyla sote edin. Sarımsak ve diğer baharatlarla lezzetlendirin. Biraz soğutarak içerisine maydanoz ve kaşar peyniri koyup karıştırın. Yufkayı oval bir şekilde keserek hazırlanmış olan içten bir miktar yufkanın ortasına koyup pırasa yardımıyla bohçaya benzetip bağlayın. Diğer bir yanda ay çiçek yağı ile yufkaları kızartın. Servis tabağının ortasına sebze, üzerine börek ve taze kekik koyarak servis edin. ...afiyet olsun...
 
 
  • Piyasalar

    Fark %
  • 91992
    % 1.33
  • 5.8573
    % -0.37
  • 6.583
    % -0.09
  • 7.3725
    % -0.39
  • 252.488
    % -0.76
 
 
 
 
 
Kapat
KAPAT