Muhammed Ali'nin 80 milyon dolarlık mirası kimlere kalacak?

Düzenleyen:
Muhammed Ali'nin 80 milyon dolarlık mirası kimlere kalacak?

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Muhammed Ali'nin 80 milyon dolarlık mirası bulunuyor. Efsanenin, 4 evliliğinden 9 çocuğu var.

Efsane boksör Muhammed Ali'nin önceki gün 72 yaşında yaşamını yitirmesinin ardından herkesin aklındaki soru, 80 milyon dolarlık mirasa ne olacağı. Ali rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldığında boksörün tüm çocukları ülkenin farklı yerlerinden kalkıp babalarına destek olmak için hastaneye koştu.

Ailenin basın danışmanı tüm çocukların birbirlerine destek olduklarını ve babaları için sürekli dua ettiklerini anlattı.
Şimdi tüm dünya kardeşler arasındaki bu birliğin cuma günü yapılacak cenaze töreninden sonra da devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Zira ortada oldukça büyük bir miras bulunuyor.

9 ÇOCUĞU VAR

Muhammed Ali'nin bu sene ocak ayındaki doğum gününde çekilen bu fotoğrafta boksörün sekiz çocuğunun babalarının yanında olduğu görülüyor.

Ünlü boksörün bu sene doğum gününde çekilen fotoğrafta sadece ikinci evliliğinden olan oğlu 44 yaşındaki Muhammed Ali Jr. eksik.

Muhammed Ali'nin tek biyolojik oğlu olan Ali Jr. kısa bir süre önce, son iki senedir babasıyla hiç görüşmediğini ve babasına ulaşma çabalarının sonuçsuz kaldığını açıklamıştı.

TEK BİYOLOJİK OĞLU BABASINDAN YARDIM ALMIYOR

Muhammed Ali'nin ikinci evliliğinden olan Ali Jr'ın 2004 yılından beri babasından yardım almadığı ve Chicago'da maddi zorluklar içinde yaşamını sürdürdüğü biliniyor. Ali Jr, babasıyla arasının bozulmasına, efsane boksörün eşi Loonie'nin sebep olduğunu ve babasının tüm mal varlığından yoksun bırakıldığını anlatıyor.

Dört kez evlenen Muhammed Ali'nin yedi kızı ve biri evlatlık olan iki oğlu bulunuyor.

DOĞDUĞU KENTE GETİRİLDİ

Öte yandan cuma gecesi Arizona'da yaşamını yitiren boksörün naaşı doğup büyüdüğü Kentucky eyaletinin Louisville kentine getirildi.

Muhammed Ali'nin cenazesi cuma günü toprağa verilecek. Dünyanın dört bir yanından binlerce insanın katılması beklenen cenaze töreninin herkese açık olacağını belirtti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...