Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ gözaltında!

Düzenleyen:
Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ gözaltında!

GÜNDEM Haberleri

Kocaeli merkezli 7 ilde Paralel Devlet Yapılanması iddiasıyla yapılan operasyonda Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, gözaltına alındı.

Kocaeli merkezli 7 ilde bu sabah Paralel Devlet Yapılanması sididasıyla operasyon yapıldı. operasyonda gözaltına alınanların arasında Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Başkanı Murat Özdağ var. KOTO Türkiye'nin en çok vergi veren odası olarak biliniyor.

7 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Kocaeli, İstanbul, Bursa, Adana, Sakarya, Denizli ve Karabük'te 88 şüphelinin "FETÖ/PDY yöneticisi ve üyesi oldukları", "terör örgütüne finansman sağladıkları" iddiasıyla başlatılan operasyon kapsamında KOTO Başkanı Murat Özdağ, belirlenen adreste gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında hakkında daha önce gözaltı kararı çıkarılan Özdağ'ın yurt dışında olduğu belirlenmişti.

AYNI İSİMLERE DAHA ÖNCEDE OPERASYON YAPILMIŞTI

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, 1-2 Haziran'da 88 zanlıya yönelik 7 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 65 kişi gözaltına alınmış, zanlılar çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakılmış, 2 zanlıya ise adli kontrol şartı getirilmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...