Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeşiller Partisi Eş Başkanı Özdemir'i hemşehrilikten çıkarıyorlar

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Yeşiller Partisi Eş Başkanı Özdemir'i hemşehrilikten çıkarıyorlar

GÜNDEM Haberleri  / AA

Tokat'ın Pazar Belediyesi, Ermeni iddialarına ilişkin karar tasarısı için "Evet" oyu veren Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Özdemir'i hemşehrilikten çıkartmak için çalışma başlattı.

Pazar Belediye Başkanı Şerafettin Pervanlar, "Belediye Meclisimizi olağanüstü toplayacağız. Pazarlı olan Özdemir'i hemşehrilikten çıkaracağız." dedi.

Tokat'ın Pazar ilçesi Belediye Başkanı Pervanlar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Alman Meclisinin Ermeni iddialarına ilişkin karar aldığını hatırlatarak Özdemir'e başta Pazar ilçesine bağlı Kalederesi köyünde yaşayan hemşehrileri olmak üzere Tokatlıların tepki gösterdiğini söyledi.

Pervanlar, şöyle devam etti:

"Özdemir'e önce köylüleri tepki gösterdiler. Daha sonra birçok Tokatlı tepki gösterdi. Belediye Meclisimizi olağanüstü toplayacağız. Pazarlı olan Cem Özdemir'i hemşehrilikten çıkaracağız. Meclisimizde bu kararı alacağız. En kısa sürede Olağanüstü Meclisimizi toplayacağız. Olağanüstü Meclisi toplamak için hukukun belirlediği bir zaman var. Onu bekliyoruz."

Alınan kararı tanımadıklarını belirten Pervanlar, "Karar alanların öncelikle kendi tarihlerine bakmalarını istiyorum." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...