A Milli Takım'ın konaklayacağı otelde yoğun güvenlik önlemi

Düzenleyen: / Kaynak: AA
A Milli Takım'ın konaklayacağı otelde yoğun güvenlik önlemi

SPOR Haberleri  / AA

Fransa'daki 15. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım'ın konaklayacağı otelde yoğun güvenlik önlemleri uygulanıyor.

Ay-yıldızlı ekip, 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek turnuva boyunca ülkenin güneyindeki Marsilya kentine yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki Saint Cry Sur Mer bölgesinde konaklayacak. A Milli Takım'ı Fransa'da Türkiye'den gelen özel bir ekip koruyacak. Ayrıca, Fransız yetkililer de milli takımlar için önlemleri yoğunlaştırdı.

Milli takımın kamp yapacağı otel civarında bulunan Fransız jandarması ile Paris'teki terör saldırılarından sonra şehirlerde görev yapmaya başlayan askerler, adeta kuş uçurmuyor.

Otele giren araçları detaylı aramadan geçiren güvenlik görevlileri, kişilere pasaport kontrolü uygularken, otel müşterisi dışındaki şahısların içeriye girmesine izin verilmiyor.

Öte yandan, uygulamalarda görev yapan askerlerin ellerindeki silahlar da dikkati çekiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...