Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bolu'da işçi taşıyan iki servis aracı çarpıştı: 23 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Bolu'da işçi taşıyan iki servis aracı çarpıştı: 23 yaralı

YAŞAM Haberleri  / AA

Bolu'da işçi taşıyan iki servis midibüsünün çarpışması sonucu 23 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mudurnu yolu üzerinde faaliyet gösteren bir piliç fabrikasında çalışan işçileri taşıyan Turgut Özdemir idaresindeki 12 BC 049 plakalı midibüs, Bolu istikameti Doğancı Mahallesi mevkisinde traktörün aniden yola çıkması üzerine fren yaptı.

Bu sırada arkadan gelen Koray Özkan yönetimindeki 14 BT 265 plakalı işçileri taşıyan başka bir midibüs, önündeki midibüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle tarlaya giren midibüs, elektrik direğine çarparak durabildi..

Midibüste sıkışan işçiler, çevredekilerin haber vermesiyle olay gerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerince çıkarıldı. Kazada yaralana ve aralarında midibüs sürücüleri Özdemir ve Özkan'ın bulunduğu 23 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, ambulanslarla Bolu'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Bolu Mudurnu karayolu yaklaşık 1 saat ulaşıma kapandı. Kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...