A Milli Takımı izlemek üzere medya merkezi kuruldu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
A Milli Takımı izlemek üzere medya merkezi kuruldu

SPOR Haberleri  / AA

A Milli Futbol Takımı'nın şampiyona boyunca kullanacağı otelin yanına kapsamlı bir medya merkezi kuruldu.

Fransa'daki 15. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele edecek A Milli Takım'ı takip edecek basın mensupları için medya merkezi oluşturuldu.

Türk Milli Takımı, Fransa'nın güneyindeki Marsilya kentine yaklaşık 50 kilometre uzaklıktaki Saint Cry Sur Mer bölgesinde kamp yapacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ay-yıldızlı ekibin turnuva boyunca kullanacağı otelin yanına kapsamlı bir medya merkezi kurdu. Tüm malzemeleri Türkiye'den getirilen Turkcell Medya Merkezi'nin masrafları ise TFF'nin sponsorları tarafından karşılandı.

Yaklaşık bin metrekarelik alan üzerinde kurulan medya merkezinde, 100 kişilik basın toplantısı salonu, 120 kişilik çalışma alanı ve 2 stüdyonun yanı sıra yüksek hızlı internet, telefon şarj noktası, fotokopi, yazıcı ve kilitli dolap hizmeti, gün boyu ikram ile yemek servisi, eğlence alanı, dinlenme alanı, revir ve mescit bulunuyor.

Medya merkeziyle ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulunan TFF İletişim Müdürü İlker Uğur, basın mensuplarının iyi şartlarda çalışmasını sağlamayı amaçladıklarını belirterek şunları söyledi:

"TFF tarafından oluşturulan ve masraflarını sponsorların karşıladığı, teknolojinin son imkanlarının kullanıldığı, basın mensuplarının işlerini en iyi şekilde yapabilmesi için her türlü kolaylığın sağlanacağı bir merkez olarak düşündük. Milli takımı takip eden basın mensuplarının milli takım gibi hizmet almasını istiyoruz. İkinci sebep ise buraya gelecek yabancı gazetecilerin Türk misafirperverliğini görmesi ve Türkiye hakkındaki görüşlerinin iyi olması. Burayı kurarken hem gazetecilerin iyi bir ortamda çalışmasını hem de milli takıma yakın olmasını sağlamak istedik. A Milli Takımımızın başarısıyla orantılı olarak umarım 11 Temmuz'a kadar açık tutarız."

EURO 2016, 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...