Dzeko ve Song CAS'ıyor

Düzenleyen:
Dzeko ve Song CAS'ıyor

SPOR Haberleri

Alp Yalman, Cenk Ergün ikilisi dün Dzeko ile Song’un menajerleriyle temasa geçti. Yöneticiler "16 Haziran’dan sonra görüşelim" cevabı aldılar

Transferde “üç noktaya üç yıldız” parolasıyla yola çıkan Galatasaray yönetimi, stoper konusunda mutlu sona çok yaklaşsa da orta saha ve forvet takviyelerini 10 gün ertelemek zorunda kaldı. Başkan Dursun Özbek’in tam yetki verdiği Alp Yalman, Alman takımı Schalke ile sözleşmesi sona eren Roman Neustadter’e tekliflerinin detaylarını bildirdi. Rus savunmacıya yılda yaklaşık 3 milyon avro ödeyeceklerini anlatan Yalman, 28 yaşındaki stoperden olumlu geri dönüş aldı. Neustadter, Galatasaraylı yöneticiye söz vererek Avrupa Şampiyonası’ndan sonra masaya oturabileceklerini iletti. Stoper transferini büyük ölçüde bitiren Galatasaray, orta saha ve santrafor konusunda ise şimdilik hayal kırıklığına uğradı.
Önceliğimiz değişir
Alp Yalman ve G.Saray Futbol Direktörü Cenk Ergün dün Boşnak golcü Edin Dzeko ve Kamerunlu orta saha Alex Song için menajerleriyle temasa geçti. Ancak hem Dzeko’nun danışmanı Irfan Redzepagic hem de Song’un menajeri Darren Dein, sarı-kırmızılılara benzer cevaplar verdi. Redzepagic'in, "Oyuncum aslında bir kulüpte daha kiralık forma giymek istemiyordu ama teklifiniz çok cazip olursa fikri değişebilir. Ayrıca Avrupa arenasında olmayacaksınız bu iş çok zor. Durumunuz belli olduktan sonra tekrar görüşsek daha iyi olacak" dediği öğrenilirken, Dein'in ise "Alex yeniden yüksek hedefleri olan bir takımda oynamak istiyor. CAS’tan kötü bir sonuç alırsanız, önceliğimiz başka kulüpler olacaktır" ifadelerini kullandığı belirtildi. Sarı-kırmızılılar 16 Haziran’da CAS’tan çıkacak kararı beklemeye başladı. 

BURHAN CAN TERZİ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...