Seri katilin arabasından çıkan malzemeler kan dondurdu

Düzenleyen:
Seri katilin arabasından çıkan malzemeler kan dondurdu

GÜNDEM Haberleri

Atalay Filiz’in Ankara’daki çifte cinayetin ardından kullandığı otomobilin bagajından kazma, kürek, cerrahi müdahale aletleri çıktı.

Türkiye, Atalay Filiz’i bulmak için seferber oldu. 12 gün geçmesine rağmen yakalanamayan Atalay Filiz’in, 2013 yılında Ankara’da Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova’yı öldürüp kaçmasının ardından kullandığı otomobilde dehşet verici malzemelerin bulunduğu ortaya çıktı. Müge Anlı’nın ekrana getirdiği malzemeleri görenler, Atalay Filiz’in son derece profesyonel olduğu görüşünde birleşti. Malzemeler arasında kazma ve küreğin olması dikkat çekici bulundu. Atalay Filiz’in başka cinayetler de işlemiş olabileceği, kurbanlarını bu malzemelerde gömmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

KILIK DEĞİŞTEREBİLİR
Otomobilde bulunan malzemeler arasında cerrahi müdahalelerde kullanılan bir takım malzemeler de ele geçirildi. Ayrıca saz boyası ve plastik makyaj malzemelerinin bulunması, seri katilin kolayca kılık değiştirebileceğini gözler önüne serdi. Bu arada İstanbul, Ankara ve İzmir’de oluşturulan özel ekiplerin aradığı Atalay Filiz’in yakalanması için özellikle ev sahiplerinin dikkatli olması istendi. Yetkililer, son bir hafta içerisinde genç bir erkeğe ev ya da oda kiralayan, ayrıca oda arkadaşı arayanların polise bilgi vermelerini istedi. Tüm ihbarların değerlendirildiğini belirten yetkililer, vatandaşların 155’e bildirmelerinin şüpheliyi yakalamak için çok önemli olduğunu dile getirdi.

İŞTE ELE GEÇİRİLEN BAZI MALZEMELER
- Kazma

- Kürek

- Tahta saplı marangoz testeresi

- Demir testeresi

- Yıldız ve düz ağızlı tornavida

- İki adet yün battaniye

- 1 adet yorgan

- 2 atlet

- Yastık

- Büyük boy naylon

- Preslenmistrofor

- Saç boyası

- Ateş yakmak için jel

- Cerrahi müdahale malzemeleri

- Antifriz - Pense

- Akü şarj kablosu

- Naylon ipler

- Kablolar

"ELİNDE MALZEMELERLE ARKA KAPIDAN GİRİYORDU"
Tuzla’da öldürülen Fatma Kayıkçı’nın yakınları, "Son 1 hafta içerisinde hep arka kapıyı kullanıyordu. Elinde malzemelerle arka kapıdan çıkıp tekrar arka kapıdan giriyordu. Belki de apartmandan ceset çıkarma planı yapıyordu. Çünkü cinayetin ardından arka kapı kullanılmıştı" dedi.

Atalay Filiz olayını araştıran özel ekipler İzmir’e gittiği kesinleşen seri katilin bir evde saklandığı ihtimali üzerinde duruyor. Polis, zanlının en son göründüğü İzmir’de son 1 hafta içinde kaybolan kişilerin listesini araştırmaya başladı. Atalay Filiz’in kiraladığı evin sahibini ya da birlikte kalacağı kişiyi öldürmüş olma ihtimali değerlendiriliyor.

VALİZLER DEĞİŞMİŞ
Tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı öldüren Atalay Filiz’in cesedi naylona sararak valize koyduğu ve evin arka kapısından taşıyarak götürdüğü belirlendi. Aynı valizlerle görüntüleri elde edilen Atalay Filiz’in İzmir’deki son görüntülerinde ise çantayı ve elbiselerini değiştirdiği ortaya çıktı.

LİZBON ŞAŞIRTMACA MI
Atalay Filiz’in Ankara’da çifte cinayetin ardından ailesinin de bulunduğu Lizbon’da pasaportu ile bir otele giriş yaptığı tespit edilmişti. Öldürülen Göktuğ Demirarslan’ın Ailesi’nin avukatı Tezer Turkay, "Tuzla cinayeti Atalay’ın o tarihte Lizbon’da olmadığını ortaya çıkardı. Bu durumda otele Atalay ‘ın pasaportunu kullanan bir kişinin giriş yaptığı, polisin Atalay için yurt dışına yoğunlaşmasının sağlandığı görülüyor. Aynı tarihte Lizbon’da olan Atalay Filiz’in ailesi bu duruma bir açıklık getirmeli." dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...