İstanbul Üniversitesi'nde sınavlar iptal

Düzenleyen: / Kaynak: AA
İstanbul Üniversitesi'nde sınavlar iptal

GÜNDEM Haberleri  / AA

İstanbul Üniversitesinin (İÜ), bazı fakülte ve yüksek okullarındaki bütünleme sınavları, Beyazıt'taki patlama nedeniyle iptal edildi.

Üniversiteden alınan bilgiye göre, Beyazıt'ta hizmet veren Siyasal Bilgiler, Edebiyat, Fen, Su Ürünleri, Hukuk, İletişim, Hasan Ali Yücel Eğitim ve Eczacılık fakülteleri ile Adalet Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda bugünkü bütünleme sınavları yapılamayacak.
Sınav tarihleri daha sonra açıklanacak.

Ayrıca üniversitenin Yabancı Diller Bölümünde yapılması planlanan "Pearson Test of English Akademic" sınavı da iptal oldu.
Bu arada, patlama nedeniyle İÜ'nün, İletişim ve Fen fakülteleri ile Adalet Meslek Yüksekokulunun camları da kırıldı.

İstanbul Üniversitesi'nde sınavlar iptal

Patlamanın şiddetiyle okul binası bu hale geldi

FAKÜLTE BİNALARI BOŞALTILDI, ÖĞRENCİLER EVLERİNE GÖNDERİLDİ

Bu sınavları her fakülte kendi takvimine göre bütünleme sınavlarının bitiş gününde yapabilecek. Edinilen bilgiye göre tüm fakülte binaları boşaltıldı, üniversiteye gelen öğrenciler evlerine gönderildi. 

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Nilgün Ongan, Twitter'dan ''İstanbul Üniversitesi'nde bugünkü tüm bütünleme sınavları ileri bir tarihe ertelendi. Herkese çok geçmiş olsun'' diye yazdı.


İstanbul Üniversitesi'nde sınavlar iptal
İstanbul Üniversitesi Dekan Yardımcısı Orhan Gürbüz de sınavların ertelendiğini Facebook hesabından şöyle duyurdu:

İstanbul Üniversitesi'nde sınavlar iptal

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...