Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İzmir'de 8 bin 940 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Düzenleyen:
İzmir'de 8 bin 940 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

YAŞAM Haberleri

İzmir'de polis tarafından yapılan iki ayrı operasyonda 8 bin 940 uyuşturucu hap ele geçirilirken, gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü ü tutuklandı.

Bayraklı ilçesi Onur Mahallesi'nde oturan 34 yaşındaki N.D.'nin Doğu illerinden getirdiği yüklü miktardaki uyuşturucu maddeyi evinde sakladığı, bunları satmaya hazırlandığı bilgisini alan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon yaptı. N.D. ve 32 yaşındaki Ş.D., evlerinde gözaltına alındı. Narkotik dedektör köpeği ile yapılan aramada evde 5 bin 40 uyuşturucu hap ele geçirildi. Adliyeye sevkedilen şüphelilerden Ş.D., ifadesinin alınması ardından Cumhuriyet Savcılığından serbest bırakıldı, N.D. ise tutuklandı. 
Polis ekipleri, 38 yaşındaki C.B. ile 39 yaşındaki A.Ü.'nün de İstanbul yüklü miktarda uyuşturucu madde getirecekleri bilgisini aldı. Bornova İlçesi'nde, İzmir-İstanbul karayolu üzerinde durdurulan araçta bulunan C.B. ve A.Ü. yakalandı. Aracın bagajında narkotik dedektör köpeği ile yapılan aramada 3 bin 900 uyuşturucu hap ele geçirildi. İşlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedilen zanlılardan C.B. ve A.Ü. tutuklandı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...