Dünya basını, Vezneciler'deki bombalı saldırıyı son dakika geçti

Düzenleyen:
Dünya basını, Vezneciler'deki bombalı saldırıyı son dakika geçti

DÜNYA Haberleri

Uluslararası yayın kuruluşları, İstanbul Vezneciler'de çevik kuvvet otobüsüne düzenlenen hain saldırıyı okurlarına 'son dakika gelişmesi' olarak duyurdu.

Vezneciler'de çevik kuvvet otobüsüne düzenlenen hain saldırıyı uluslararası ajanslar son dakika gelişmesi olarak duyurdu. 

REUTERS

İngiliz Reuters haber ajansı, “İstanbul’daki bombalı patlamada, polis otobüsü hedef alındı” ifadelerini kullandı. Reuters, telefonla ulaştığı İstanbul’daki polis sözcüsünün konuya ilişkin bilgi vermediğini” belirtti.

BBC

BBC hem televizyon kanalında hem internet sitesinde olayı son dakika olarak duyurdu. Türkiye medyasına dayandırdığı haberlerde, "İstanbul’un merkezindeki bir otobüs durağında patlama meydana geldiği" ifade edildi.

ASSOCİATED PRESS

Amerikan Associated Press haber ajansı, DHA’ya dayandırdığı haberinde şu ifadelere yer verdi: “İstanbul’daki bombalı saldırı, çevik kuvvet polislerini taşıyan bir aracı hedef aldı."

İstanbul Vezneciler’de bu sabah polis aracına yönelik yapılan bombalı saldırı Alman basınında da flaş haber olarak verildi.

BİLD

Bild Online, 'İstanbul'da yine bombalı saldırı' başlığıyla paylaştığı haberde “İstanbul yeniden terörle sarsıldı” ifadelerini kullandı.

SPIGEL ONLINE

Spiegel Online olayı, “Basında yer alan haberlere göre İstanbul’da bomba patladı. Saldırının hedefinin polis aracı olduğu belirtiliyor.” olarak okurlarına duyururken Welt Online, “İstanbul’da güvenlik güçlerine hain saldırı. Polis otobüsünün geçtiği sırada park halindeki bomba yüklü bir araç patlatıldı. Çok sayıda kişi yaralandı. Saldırı, bu şekilde yapılan ilk saldırı değil.” ifadelerine yer verdi.

RUSSİA TODAY

Rus yayın kuruluşu Russia Today ise, "İstanbul'da bir otobüs durağı yakınında patlama meydana geldi, yaralılar var" şeklinde bir haberle okurlarına olayı duyurdu.

DW NEWS

İstanbul'un merkezinde polis otobüsüne bombalı saldırı düzenlendi.

XİNHUA

Çin haber ajansı olan Xinhua, Al Jazeera'ya dayandırdığı haberinde İstanbul'da meydana gelen patlamada yaralılar var detayını okuyucuları ile paylaştı.

SKY NEWS

Türkiye'de polislerin içinde bulunduğu araca yönelik bombalı saldırı düzenlendi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...