Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçelileri çıldırttı

Düzenleyen:
Fenerbahçelileri çıldırttı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Euroleague'de karşılaştığı Real Madrid maçı sonrası bir anda sarı lacivertli taraftarlar arasında fenomen haline gelen İspanyol model Aly Eckmann'a, şimdilerde tepkiler çığ gibi büyüyor.

Fenerbahçe'nin Euroleague'de oynadığı Real Madrid maçının ardından yıldızı parlayan ve bir anda şöhreti yakalayan Aly Eckmann, bu günlerde gözden düştü.

Sosyal medyada bir anda sarı lacivertli taraftarların gözdesi olan Aly Eckmann, sportif anlamda arka arkaya alınan başarısız sonuçların ardından Fenerbahçeli taraftarların hedefi haline geldi.

Fenerbahçelileri çıldırttı

SON PAYLAŞIMI ÇILDIRTTI

Fenerbahçe'nin Euroleague serüvenin sona ermesinin ardından paylaşımlarını durduran İspanyol model, son olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a karşı kaybedilen finalin ardından yaptığı paylaşımla bardağı taşırdı.

Fenerbahçelileri çıldırttı

Ezeli rakibe kaptırılan kupanın üzüntüsünü yaşayan Fenerbahçe taraftarı, Aly Eckmann'ın neşeli paylaşımı karşısında sinirlerine hakim olamadı ve sert tepkiler gösterildi.

NASIL TEPKİ GÖSTERECEK

Aly Eckmann'ı samimiyetsiz ve çıkarcı olmakla suçlayan sarı lacivertli taraftarlar, güzel modelin Fenerbahçe'ye uğursuz geldiği görüşünde birleşti. Fenerbahçe sayesinde bir anda popüleritesi artan ancak son günlerde gözden düşen Aly Eckmann'ın bu tepkilere nasıl bir reaksiyon göstereceği şimdiden merak konusu oldu.

Fenerbahçelileri çıldırttı

Fenerbahçelileri çıldırttı

Fenerbahçelileri çıldırttı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...