Sinan Akçıl baba olmak istiyor ama...

Düzenleyen:
Sinan Akçıl baba olmak istiyor ama...

MAGAZİN Haberleri

Sinan Akçıl Adana'da defilede sahne aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Baba olmak istiyorum ama bu kalabalık istemiyor" dedi.

Ünlü müzisyen Sinan Akçıl, önceki gün Adana'daki M1 Adana AVM'de podyuma çıktı. Akçıl, kurulan iskelenin üzerinde modellerle birlikte yürüdü. Yaz koleksiyonlarının tanıtıldığı defilede smokinle podyuma çıkan Akçıl, sevilen şarkılarını da söyledi.

İLK KEZ MODELLİK YAPTI

İlk kez modellik yapan Akçıl; Çağla Şıkel, Wilma Elles ve Özge Ulusoy'la aynı podyumu paylaştı. Çiğdem Tunç'un sunduğu defileyi yaklaşık 12 bin kişi izledi.

Sinan Akçıl baba olmak istiyor ama...

"EN GÜZEL KIZ BURADA YOK"

Etkinlikle ilgili konuşan ünlü müzisyen, "Türkiye'nin en güzel kızları burada ama bir kişi eksik. En güzel kız burada yok. O da olsa, gezegen yanardı!" diyerek sevgilisi Ebru Şallı'ya mesaj gönderdi.

"BABA OLMAM İSTENMİYOR"

Akçıl, Babalar Günü'nün yaklaştığının hatırlatılması üzerine ise "Ben de baba olmak istiyorum ama bu kalabalık baba olmamı istemiyor" dedi.

 

 

Kaynak: Sabah

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...