Vezneciler'deki patlamanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş karar!

Düzenleyen:
Vezneciler'deki patlamanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş karar!

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Vezneciler'deki gerçekleşen patlamada 7'si polis 4 sivil vatandaşımız hayatını kaybetti, 36 vatandaşımız da yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Haseki hastanesinde yaralıları ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vezneciler'deki terör saldırısında yaralananları ziyaret etmek üzere Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine geldi. Erdoğan'ı, hastaneye gelişinde, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Başhekim Doç. Dr. Savaş Öztürk, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile diğer yetkililer karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret edip, yetkililerden bilgi alacak.
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, SALDIRI İLE İLGİLİ YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, polislerin ve vatandaşların hayatlarını kaybetmesine de yol açan terör saldırısıyla ilgili İçişleri Bakanı Efkan Ala'yı telefonla arayarak, bilgi aldı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, polislerin ve vatandaşların hayatlarını kaybetmesine de yol açan terör saldırısıyla ilgili İçişleri Bakanı Efkan Ala'yı telefonla arayarak, bilgi aldı. İstanbul Valisi Vasip Şahin'den de bilgi alan Erdoğan'ın, olayı yakinen takip ettiği, yetkililerle irtibat halinde olduğu kaydedildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İstanbul'da can kaybına da yol açan terör saldırısını lanetlediği, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralanan polislere ve vatandaşlara da acil şifa dileğinde bulunduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...