Survivor'da kim elendi? EFECAN MI SERKAY MI? (Sms sonuçları-tıkla)

Düzenleyen:
Survivor'da kim elendi? EFECAN MI SERKAY MI? (Sms sonuçları-tıkla)

MAGAZİN Haberleri

Survivor adaya kim veda etti, Survivor da kim elendi! Survivor gönüllüler SMS oy sıralaması nasıl olacak? Survivor 2016'da adaya veda eden isim Efecan oldu. Survivor Efecan kimdir?

Survivor adaya kim veda etti, Survivor da kim elendi! Survivor gönüllüler SMS oy sıralaması nasıl olacak? Survivor 2016'da adaya veda eden isim Efecan oldu. Survivor Efecan kimdir?Survivor'da bu hafta büyük eleme gecesi öncesinde adaya veda edecek isimler hangi takımdan belirlenecek? Survivor son bölümlerde dokunulmazlık, sembol ve yemek oyunlarını hangi takımlar ve kimler kazandı? Reyting rekortmeni yarışma Survivor'da son durum nedir? Peki Survivor'da bu hafta Sms halk oylamasına kalacak eleme adayları kimler olarak belirlendi? İşte o isimler ve tüm ayrıntılar... Gönüllülerin üst üste iki dokunulmazlık oyunun ardından eleme çıkan iki isim Efecan ve Serkay oldu. İki yarışmacı elemeye çıkmalarıyla ilgili neler söyledi? Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler takımında Efecan, otomatik olarak ikinci eleme adayı oldu.

Survivor 2016'da adaya veda eden isim  EFECAN oluyor!

 

EFECAN KİMDİR?

Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekranlara gelen Survivor izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Efecan Dianzenza'da yarışmacı kadrosunda en fazla ilgi gören isimlerin başında geliyor. Peki Efecan Dianzenza aslen nerelidir? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Efecan Dianzenza'nın bilinmeyen yönleri...

Survivor 2016 yarışması 7 Şubat Pazar günü yeni sezon yayınına başlayacaktır. Herkes seçilen Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmacılarını merak etmektedir. Gönüllüler takımının seçilen üyesi Efecan Dianzenza’da yabancı mı, Türk mü merak edilmektedir.

Efecan Dianzenza 14 Temmuz 1990 yılında İngiltere’de doğmuştur. Annesi Türk, babası ise İngiliz’dir. Ardından 3 yaşına girdiğinde ailecek İzmir Karşıyaka’ya taşınmışlar ve 9 yaşında Karşıyaka spor Kulübü altyapısında futbol oynamaya başlamıştır. Yaklaşık 14 yaşına kadar Karşıyaka Kulübünde kalan Efecan, 14 yaşında Antalyaspor Kulübüne transfer olmuştur. Müzik ile ilgilenmeye ise Antalya’da arkadaşları sayesinde başlamıştır. Evine küçük çapta bir stüdyo kurarak burada birçok şarkı kaydederek, underground müzikler yapmıştır. Sonrasında 2 sene yaşadığı Antalya’yı bırakarak İstanbul’da yerleşmiştir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile anlaşarak futbol hayatını devam ettirdi. Bunun yanı sıra müzik hayatını ise gece kulüplerinde DJ’lik yaparak sürdürmüştür.

EFECAN DİANZENZA'NIN MÜZİK KARİYERİ

Liseden mezun olduktan sonra üniversite sınavlarına girerek Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Akademisi’nde Antrenörlük bölümünü kazanarak, futbol hayatını bırakmıştır. Efecan Dianzenza sonrasında Mister İnternational yarışmasında Türkiye’yi temsil etti. Ardından Model of  Models yarışmasında Türkiye birincisi olarak mankenlik ve Moda sektörüne girmiştir. Hemen sonrasında ise Endonezya’da düzenlenen Mister İnternational Yarışmasında dünya 6.sı olmuştur. Sportif yapısı sayesinde Survivor 2016 yarışmasında başarılı olacağı düşünülmektedir. Survivor 2016 yayına başladığında yapılan yarışmalar ile gönüllüler takımındaki Efecan Dianzenza’nın başarısı izleyeceğiz. 

Survivor'da kim elendi? EFECAN MI SERKAY MI? (Sms sonuçları-tıkla)
Survivor'da kazananları bu kez konser görüntüsü ele verdi

Acun Ilıcalı'nın sunduğu survivor yarışmasında sona doğru yaklaşırken ödüllerin boyutu da değişmeye başladı. Bu sezon üç büyük ödül olduğunu açıklayan Ilıcalı ikisini gerçekleştirdi.

Survivor'da kim elendi? EFECAN MI SERKAY MI? (Sms sonuçları-tıkla)
TV'DE YAYINLANMADAN KAZANAN TAKIM BELLİ OLDU

Geçtiğimiz günlerde ikinci büyük ödül oyununun Beyonce’nin Philadelphia'daki konseri olduğunu söyleyen Ilıcalı kazanan takımı konsere götürdü. Henüz televizyonlarda yayınlanmayan ödül oyununu kazanan takım konserde çekilen fotoğraflarla belli oldu.

Beyonce'yi en önden izleyen gönüllüler takımı kameralara yansıdı. Böylece henüz televizyonda yayınlanmayan bölüm internette ortaya çıkmış oldu.

EFECAN ELENDİ Mİ?
Dün akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından Serkay ve Efecan elemeye çıkacak iki isim olarak belirlendi. Ilıcalı bu iki yarışmacı için 'ödül oyununu kazansanız bile elenen yarışmacı Beyonce konserine gidemeyecek' açıklamasında bulunmuştu. .

Konserde Damla, Serkay ve İbrahim'in görüntülenmesi akıllara 'Efecan elendi mi?' sorusunu getirdi.

Survivor'da kim elendi? EFECAN MI SERKAY MI? (Sms sonuçları-tıkla)
NBA MAÇININ KAZANANI DA ORTAYA ÇIKMIŞTI

Yaklaşık bir kaç hafta önce de Survivor yarışmacıları NBA Batı Final serisinin 4’üncü maçını izlemişti.Bu görüntüler de Survivor yarışmasından önce yayınlanmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...